Nederlandse ambassade in Paramaribo, Suriname

Nieuws

1 t/m 10 van 105

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Openingstijden briefstembureau Paramaribo

De Nederlandse ambassade in Paramaribo is aangewezen als briefstembureau. Het adres van het briefstembureau Paramaribo is: Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden Van Roseveltkade 5 Paramaribo Suriname. Briefstemmen kunnen tot 15 maart 2017, 15.00 uur lokale tijd bij receptie van de ambassade worden in en afgeleverd. De telling begint om 15:00 uur. Geïnteresseerden zijn welkom.

2 Vacature Food and Agricultural Organization VN

Het kantoor van de Food and Agricultural Organization van de Verenigde Naties (FAO) in Suriname heeft een vacature voor een 'Senior Food and Nutrition Security Policy Consultant'.

3 Oproep 'Residency 2018' van de Rijksakademie voor Beeldende Kunst

De Rijksakademie voor Beeldende Kunst in Amsterdam doet een oproep aan opkomende professionele kunstenaars om gedurende een periode van maximaal 2 jaar in Nederland te werken aan verdieping, verbreding en versnelling van hun kunstpraktijk.

4 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

5 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen.

6 Interexpo Handelsmissie Duurzaam Zakendoen tussen Suriname, het Koninkrijk der Nederlanden, Caraïben & Latijns-Amerika

In opvolging van de 19e handelsmissie van Interexpo Caribbean wordt er op 25 en 26 mei wederom een missie in Suriname georganiseerd.

7 Video Cultuur & Ontwikkeling, Gedeeld Cultureel Erfgoed en Sport

De ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Paramaribo heeft zes activiteiten op het gebied van Cultuur & Ontwikkeling, Gedeeld Cultureel Erfgoed en Sport op video laten vastleggen. Deze activiteiten vonden plaats van 11 t/m 20 maart. De video is te zien via onze Facebookpagina

8 Koningsdagfeest 2016

Na het succes van vorig jaar organiseert de Nederlandse ambassade in samenwerking met Brainwaves Events, KLM Suriname, Parbo Bier en Torarica Group of Hotels op 27 april a.s. wederom een Koningsdagfeest!

9 Kabinetsreactie raadgevend referendum associatieverdrag Oekraïne

De voorlopige uitslag van het raadgevende referendum over het associatieverdrag met Oekraïne laat zien dat de voor een raadgevende uitspraak vereiste opkomstdrempel van 30% is gehaald, waarbij een meerderheid van de opgekomen kiezers ‘Tegen’ heeft gestemd.

10 Aanslagen Brussel: Nederland staat zij aan zij met België

Nadat dinsdagochtend diverse aanslagen in Brussel plaatsvonden, hebben premier Rutte en minister Koenders van Buitenlandse Zaken contact opgenomen met hun Belgische collega’s. Beide bewindslieden hebben hun condoleances overgebracht en Nederlandse steun in woord en daad in woord en daad aangeboden.